Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

TEKNIKENTREPRISE

Alvent udfører komplekse installationsopgaver i hovedentreprise, hvor vi står for udførelsen af samtlige installationer i et byggeri.

Vi har erfaring med opgaver i medicinalbranchen og den kemiske industri, og vi er vant til tæt samarbejde med bygherre, rådgiver og entreprenør om at løse professionelle projekterings- og udførelsesopgaver.

I et partneringprojekt sammensætter Alvent et professionelt team af kompetente medarbejdere fra vores underleverandører, der alle er velrenommerede firmaer, som vi kender godt. Ved at udnytte den fælles viden får vi det bedste resultat.

Samarbejdet mellem firmaerne er ofte bedre i et partneringprojekt, fordi alle er afhængige af hinandens resultater og fra begyndelsen er enige om kvaliteten, tidsfristerne, og økonomien. Erfaringen viser, at når parterne arbejder sammen om opgaven, undgår entreprenørerne og kunder at spilde ressourcer på forkerte løsninger, aftaler der ikke holdes eller diskussioner mellem de forskellige faggrupper.

I Alvent lægger vi vægt på korte kommandoveje og direkte kommunikation. Og vi har en godt sammentømret medarbejderstab, som er god til at dele erfaringer. Det er den samme arbejdskultur, vi bygger samarbejdet med vores partnere på.


Fordele ved partnering og installationsentreprise:

  • Sikkerhed for projektets økonomi
  • God planlægning og effektiv proces
  • Overblik og enkelhed idet der kun er én kontaktperson
  • Korte kommunikationsveje
  • Bedre styring, kvalitet og brugsværdi
  • Færre misforståelser, spildtid og mangler
  • En tilfreds slutbruger


Vil du vide mere om, hvordan partnering med Alvent giver en smidigere byggeproces, et bedre resultat og ofte en bedre økonomi, så er du velkommen til at kontakte Adm. direktør Jacob Hess- Skjærven.

Firmainformation

Alvent A/S

Tlf.: +45 44 50 14 50
E-mail: info@alvent.dk

Åbningstider

Alvent A/S har åbent dagligt:

Mandag til Torsdag fra kl. 8:00 - 16:00

Fredag fra 8:00 - 15:30.

Her ligger vi

Adresse
​Glerupvej 2

2610 Rødovre

Alvent A/S

Glerupvej 2
2610 Rødovre

Tlf.: 44501450
CVR: 20765003
info@alvent.dk