Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LABORATORIEAUTOMATIK

Regulering af rumtryk i laboratorier

Systembeskrivelse:

Behovet for regulering af rumtryk kan være betinget af renhed, produktion, sikkerhed og / eller myndighedskrav. Rumtrykket kan være overtryk eller undertryk i forhold til de omgivende rum. Eluw automatik for rumtrykregulering er udviklet for at tilgodese behovet for en præcis og enkel funktion og med indbyggede muligheder for signalgivning til f.eks. CTS anlæg om aktuelle trykforhold samt alarmgivning hvis alarmgrænser ved for højt eller for lavt trykniveau overskrides.

Reguleringen kan valgfrit foretages på enten indblæsningen eller udsugningen i rummet men da der ofte i forbindelse med trykregulerede rum også er behov for at sikre et minimum luftskifte i rummet er det vor anbefaling at der ved undertryk foretages regulering af udsugningen med konstant indblæsning. Ved overtryk foretages regulering af indblæsningen med konstant udsugning.

​Regulering af udsugning eller indblæsning foretages med regulator type RPCSI 300 indeholdende regulator, tryksensor, betjeningspanel og indikator for visning af aktuelt tryk. Alternativt kan anvendes regulator / tryksensor type RPCS 300 og separat betjeningspanel / indikator type RPCI 30 eller RPCS 31. Til regulering af indblæsning og udsugning anvendes desuden motorspjæld type ECD 160 – 400.

For regulering af fast indblæsning og udsugning kan enten anvendes selvvirkende volumenregulator eller elektronisk volumenregulator type AVR 160 – 400. Med volumenregulatoren type AVR opnås at det er muligt at indstille den ønskede faste volumenstrøm direkte på RPCSI 300 eller RPCS 30 / 31. Foruden den enkle og tidsbesparende indregulering opnås at der ikke er behov for indstilling på volumenregulatorer placeret over nedhængte og tætnede lofter.

Vil du vide mere om intelligent ventilationsstyring er du velkommen til at kontakte Adm. direktør Jacob Hess-Skjærven.

Firmainformation

Alvent A/S

Tlf.: +45 44 50 14 50
E-mail: info@alvent.dk

Åbningstider

Alvent A/S har åbent dagligt:

Mandag til Torsdag fra kl. 8:00 - 16:00

Fredag fra 8:00 - 15:30.

Her ligger vi

Adresse
​Glerupvej 2

2610 Rødovre

Alvent A/S

Glerupvej 2
2610 Rødovre

Tlf.: 44501450
CVR: 20765003
info@alvent.dk