Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​SERVICE - VENTILATION

​Et ventilationsanlæg skal sikre et godt indeklima, men hvis anlægget ikke bliver ordentligt vedligeholdt, kan det have den stik modsatte effekt!

Vi ser desværre alt for mange ventilationsanlæg, som har så alvorlige fejl, at det medfører unødvendige driftsforstyrrelser, et alt for stort energiforbrug og et forkert luftskifte. Det kan være en afgørende årsag til et dårligt indeklima, som kan give medarbejderne hovedpine, slimhinde-irritationer, træthed og reduceret koncentrationsevne.

Alvent har certificerede montører til at servicere ventilationsanlæg efter Vent-ordningens retningslinier. Vi kan derfor sikre, at du får dit anlæg målt, justeret, vedligeholdt og afrapporteret med jævne mellemrum.

Et fejlmeldt anlæg tilses efter aftale indenfor 8 timer for faste kunder.

Fordele ved Alvent ventilationsservice:

  • ​Velfungerende ventilationsanlæg
  • Bedst mulige indeklima og arbejdsmiljø
  • Effektiv udnyttelse af energien
  • Overholdelse af gældende love og reglement

​Alvent er certificeret under VENT-ordningen, der er etableret for at fremme et sundt indeklima til lavest mulige pris. Certificeringen betyder, at vores serviceteknikere er specialuddannede på Teknologisk Institut.

VENT-ordningen er etableret af Teknologisk Institut i samarbejde med Energistyrelsen, og Foreningen af Ventilationsfirmaer (FAV).

Er du i tvivl om dit anlæg fungerer som det skal, og vil du gerne have en løbende serviceaftale, så er du velkommen til at kontakte serviceleder Ib Larsen.

Firmainformation

Alvent A/S

Tlf.: +45 44 50 14 50
E-mail: info@alvent.dk

Åbningstider

Alvent A/S har åbent dagligt:

Mandag til Torsdag fra kl. 8:00 - 16:00

Fredag fra 8:00 - 15:30.

Her ligger vi

Adresse
​Glerupvej 2

2610 Rødovre

Alvent A/S

Glerupvej 2
2610 Rødovre

Tlf.: 44501450
CVR: 20765003
info@alvent.dk