Pre Loader

Vi søger en tilbudsansvarlig

/, tidligere jobs/Vi søger en tilbudsansvarlig

STILLINGEN ER BLEVET BESAT 🙂

TILBUDSANSVARLIG VENTILATIONSENTREPRISER
Tænder du på dialogen med kunder, elsker du at lege med tal og får du et kick, når du vinder en sag? Så er du måske den nye tilbudsansvarlige hos Alvent.

Som tilbudsansvarlig skal du arbejde med salg og tilbud på ventilations-entrepriser og være i tæt dialog med vores kunder, der er rådgivende ingeniører, offentlige- og private bygherrer. Arbejdet vil primært bestå i at kalkulere ventilationsentrepriser og udarbejde salgsmateriale i samarbejde med dine kolleger. Du har ansvar for håndtering af tilbud – fra modtagelse af en forespørgsel til vunden ordre med efterfølgende sagsoverdragelse og sparring med produktionen.

Stillingen er udviklingsorienteret og rummer unikke muligheder for faglig og personlig udvikling. Du skal være interesseret i at grave dig dybt ned i ventilationsfaget og dygtiggøre dig indenfor faget. Hos Alvent lægger vi vægt på at bistå kunden med projekteringen, og derfor er det vigtigt at du også har interesse for økonomi- og projektoptimering.

Du er udadvendt og opsøgende, og du er ikke bange for at gribe knoglen og tage kontakt til en potentiel kunde. Samtidig skal du evne at fordybe dig i komplekse faglige problemstillinger og bevare overblikket over de mange forskellige lag i en entreprise, som du skal kunne samle i gennemberegnede og velstrukturerede tilbud.

Vi forventer, at du:

  • er ingeniør, maskinmester, bygningskonstruktør (gerne nyuddannet). Du kan også have anden brancheerfaring
  • er udviklingsorienteret
  • er udadvendt og har gå-på-mod
  • har lyst til at blive ekspert i ventilationssystemer
  • har interesse for pharma-industrien, som er vores største forretningsområde

Vi tilbyder til gengæld en spændende og udfordrende arbejdsdag i et miljø med fokus på kvalitet, samarbejde og godt humør. I ventilationsbranchen er det fag-entrepenøren, der projekterer, og derfor har vi hos Alvent alle specialer in-house – fx egne tekniske designere. Det skaber et dynamisk og spændende fagligt miljø og sikrer faglig sparring af højeste kvalitet.

OM ALVENT. Alvent A/S er en mindre virksomhed, hvor vi har et tæt samarbejde mellem faggrupperne i en humoristisk og respektfuld tone. Vi har gennem det seneste år været igennem en gennemgribende modernisering, hvor vi har løftet kvalifikationerne i alle faggrupper og styrket det interne samarbejdet. Sideløbende har vores kontorlokaler i Rødovre har været igennem et markant ombygning, så de nu byder medarbejdere og kunder velkommen til lyse, åbne lokaler i et indbydende, moderne design, der afspejler vores ambitioner og visioner. Se mere på alvent.dk

Er du interesseret eller har spørgsmål, så kontakt vores direktør Andreas Kjellerup på ak@alvent.dk eller 2597 5333.

alvent_DSC6186