Pre Loader

Vi søger en erfaren regnskabschef

//Vi søger en erfaren regnskabschef

Bliv en del af en virksomhed med vind i håret.

Alvent A/S søger en erfaren regnskabschef, der har mod på at blive en del af en professionel ventilationsvirksomhed i udvikling.

Vores nuværende regnskabschef Pia ønsker at gå ned i tid og hellige sig de praktiske opgaver med bogholderi og administrative opgaver. Derfor har vi behov for en ny regnskabschef på fuld tid (eller på 30 timer ugentligt).

Som regnskabschef hos Alvent vil du have ansvar for regnskaber, økonomistyring og administration (fakturering, momsregnskab, løn, skat mm). Du står for planlægningen af den daglige opgaveløsning, som du også deltager i sammen med dine to medarbejdere i administrationen Pia og Britta.

Du har erfaring som regnskabschef helst fra entreprenørbranchen, og du er 100 meter mester i regnskabssystemet Business Central, som vi netop har indført.

Hos Alvent arbejder vi benhårdt på at styrke vores processer og arbejdsgange, så de understøtter vores forretning optimalt. Derfor er det vigtigt, at du har høje faglige ambitioner og har fokus på udvikling, så du kan levere input til ledelsen om administrative udviklingspotentialer.

Vi forventer, at du:

  • Har mindst 3 års erfaring som regnskabschef i byggebranchen
  • Kan stå for den daglige ledelse af det administrative team
  • Kan formulere dig på lydefrit dansk i skrift og tale
  • Har gå-på-mod og sans for humor
  • Er pålidelig

Alvent A/S er en mindre virksomhed, hvor vi har et tæt samarbejde mellem faggrupperne i en humoristisk og respektfuld tone. Vi har gennem de seneste år været igennem en gennemgribende modernisering. Sideløbende har vores kontorlokaler i Rødovre har været igennem et markant ombygning, så de nu byder medarbejdere og kunder velkommen til lyse, åbne lokaler i et indbydende, moderne design, der afspejler vores ambitioner og visioner.

Ansættelse snarest. Der indkaldes løbende til samtaler.

Er du interesseret, så skriv eller ring til vores administrerede direktør Andreas Kjellerup på ak@alvent.dk eller 2597 5333

alvent_DSC6186