Pre Loader

Vi søger en teknisk designer

/, Firmanyt/Vi søger en teknisk designer

TEKNISK DESIGNER TIL VENTILATIONSVIRKSOMHED I VÆKST

Hos Alvent er vi specialister i pharma-industrien og får i stigende grad projekter ind fra andre brancher samt større projekter, der kræver erfaring, ekspertise og overblik. Derfor søger vi en ny kollega til vores erfarne tegneteam.

Hos Alvent er det hyggeligt at gå på arbejde, omgangstonen er humoristisk og uformel, og der er ikke langt til chefen, hvis man har gode ideer. Vi kan godt have travlt, men vi går op i, at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv. Er man selvkørende, er der mulighed for at arbejde hjemmefra, når det er nødvendigt. Vi har alle specialer in-house, og det skaber et spændende miljø med faglig sparring af højeste kvalitet, og du har gode muligheder for selv at forme din arbejdsdag og præge dine projekter.

ERFAREN TEKNISK DESIGNER

Som teknisk designer hos Alvent er du med til at sikre kvaliteten af diagrammer, tegninger, visualiseringer og modeller gennem hele projektforløbet af vores ventilationsentrepriser. Som en del af vores tegneteam kommer du til at arbejde tæt sammen med vores projektledere om at sikre at dine projekter lever op til vores høje kvalitet. Din primære opgave bliver at understøtte projektlederne med teknisk design fra det indledende samarbejde med rådgiver og bygherre til aflevering, så der skabes et ensartet beslutnings- og arbejdsgrundlag for processen og designs af høj kvalitet for kunder, montører, underentreprenører og samarbejdspartnere. Vi har typisk flere projekter kørende parallelt, og det giver en hverdag med stor variation.

Dine opgaver bliver bl.a.

 • Modellering af ventilation i revit / Autocad samt Magicad
 • Udarbejdelse af detaljerede arbejdstegninger
 • Mængdeudtræk fra Revit
 • Kollisions- og konsistenskontrol i Navisworks Manage
 • Opdatering af gældende projektmateriale på digitale kommunikationsplatforme
 • Samarbejde med projektets andre aktører på Dalux og BIM360
 • Drift- og vedligeholdelsesvejledninger
 • Bidrag til udvikling af vores arbejdsprocesser og arbejdsmetoder

 

OM DIG

Du er uddannet teknisk designer eller bygningskonstruktør gerne med interesse for anvendelse af BIM. Du har stor erfaring med brugen af Revit (MEP), herunder 3D-modellering og udarbejdelse af tegningsmateriale.

Som person er du proaktiv og fleksibel og mestrer let de mange forandringer og tilpasninger undervejs i projektforløbet. Du bevarer overblikket, når du arbejder på flere projekter samtidig og er nysgerrig på hele tiden at lære nyt og udvikle dig indenfor dit fag. Samtidig er du selvstændig og arbejder fokuseret og detaljeret med dine opgaver.

Din profil:

 • Teknisk designer / Bygningskonstruktør
 • 3-5 års erfaring indenfor modellering af installationer, gerne ventilation
 • Erfaring med digitale værktøjer som Dalux, Navisworks og BIM 360 er en fordel

Erfaring med Revit (MEP), herunder 3D-modellering og udarbejdelse af tegningsmateriale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til dine kvalifikationer og baggrund.

Ansættelse snarest. Der indkaldes løbende til samtaler.

Er du interesseret eller har spørgsmål, så send os en ansøgning eller kontakt vores direktør Andreas Kjellerup på ak@alvent.dk eller 2597 5333.

Alvent Teknisk design