Pre Loader

LABORATORIER

Laboratorieventilation skal sikre luftkvaliteten lige præcis dér, hvor du arbejder, så sundhedsskadelige dampe, partikler og organismer fra arbejdsprocesserne bliver fjernet effektivt.

Der er ofte behov for store luftmængder for at sikre laboratoriets arbejdsmiljø, og det kræver særlige ventilationsløsninger, så den øgede luftmængde ikke skaber gener for hverken medarbejdere eller processer i laboratoriet.

Alvent har stor erfaring med regulering af ventilation især på kemiske og biologiske laboratorier. Vi projekterer nye anlæg og rådgiver om den bedste indretning for medarbejdere, arbejdsprocesser og udstyr.

Alvent anvender kvalitetskomponenter fra ELUW Lab Solutions (link) til vores laboratorieventilation. Det er et komplet system til regulering og overvågning af luft og trykforhold i laboratorier. Systemet er fleksibelt, og vi skræddersyr løsningen, så den er tilpasset jeres behov, og er så energieffektiv som muligt.
Anlæggene er fremtidssikrede og kan nemt skaleres, når I udvider eller foretager ændringer i lokaler eller produktion.

Alvent A/S er eksklusiv forhandler af ELUW Lab Solutions i Danmark
Har I behov for en samlet ventilationsløsning eller ønsker I tilbud på en systemløsning med ELUW laboratorieautomatik eller delkomponenter, så er I velkommen til at kontakte tilbudschef Flemming Bo Hansen.

Laboratorieventilation fra Alvent

  • Forhindrer farlige dampe, luftarter og partikler i at trænge ud i arbejdsområdet
  • Garanterer luftkvaliteten hele laboratoriet
  • Sikrer et optimalt arbejdsmiljø
  • Opfylder myndighedernes krav og standarder
  • Løbende service og kontrol af anlæggets sikkerhed, alarmsystemer og energiforbrug

Ring til servicechef Morten Olsen på 92 92 35 62, hvis du vil høre mere om vores serviceaftaler.