Pre Loader

TOTALENTREPRISE Vi udfører komplekse installationsopgaver i totalentreprise, hvor vi tager det overordnede ansvar for jeres byggeri
Alvent tilbyder totalentrepriser efter to modeller:

Model 1. Her tager vi det fulde ansvaret for entreprisen inklusiv nødvendige bygningsarbejder.

Model 2. Her er Alvent en del af byggeriet under en totalentreprenør. I denne model varetager vi totalentreprenørens interesser og bidrager til at sikre et optimeret og stramt styret projekt, der virker.

I en totalentreprise sammensætter Alvent et professionelt team af kompetente medarbejdere fra vores velrenommerede underleverandører.

Samarbejdet mellem firmaerne er ofte bedre i et partneringprojekt, fordi alle er afhængige af hinandens resultater og fra begyndelsen er enige om kvaliteten, tidsfristerne, og økonomien.

Erfaringen viser, at når parterne arbejder sammen om opgaven, undgår entreprenører og kunde at spilde ressourcer på forkerte løsninger, aftaler, der ikke holdes, eller diskussioner mellem de forskellige faggrupper.

I Alvent har vi korte kommandoveje og direkte kommunikation. Og vi har en godt sammentømret medarbejderstab, som er god til at dele erfaringer. Det er den samme arbejdskultur, vi bygger samarbejdet med vores partnere på (se vores CSR-politik).

Vil du vide mere om, hvordan partnering med Alvent giver en smidigere byggeproces, et bedre resultat og ofte en bedre økonomi, så er du velkommen til at kontakte adm. direktør Andreas Kjellerup.

Fordele ved totalentreprise

  • Sikkerhed for projektets økonomi
  • God planlægning og effektiv proces
  • Overblik og enkelhed i det der kun er én kontaktperson
  • Korte kommunikationsveje
  • Bedre styring, kvalitet og brugsværdi
  • Færre misforståelser, mindre spildtid og mangler

Kontakt

Andreas Kjellerup

Referencer