Pre Loader

Vi søger en servicetekniker til laboratorieventilation

//Vi søger en servicetekniker til laboratorieventilation

Har du mod på at blive en del af en professionel ventilationsvirksomhed i udvikling?

Til vores serviceafdeling søger vi en erfaren servicetekniker inden for laboratorieventilation, som trives i en travl hverdag.

Arbejdet omfatter processervice, opstart og indregulering af laboratoriestyringer, energioptimering af eksisterende anlæg samt andre normale ventilationsopgaver. Det er en fordel, hvis du har kendskab til flere typer for styringer til laboratorier eller har erfaring med indregulering.

Du kommer primært til at arbejde med vores eget system ELUW Lab Solutions og vil gennemgå et internt uddannelsesforløb med introduktion til vores produkter, programmer mm. ved ansættelse.

Vi forventer, at du:
– er uddannet ventilationstekniker/elektriker eller har tilsvarende erhvervserfaring
– har minimum 3-4 års erfaring med laboratorieventilation
– har fokus på god service og kvalitet
– har lyst til at lære

Vi tilbyder til gengæld en spændende og udfordrende arbejdsdag i et miljø med fokus på kvalitet, samarbejde og godt humør. Du vil indgå i et af branchens bedste teams og kommer til at arbejde for en række af de største medicinal- og sundhedsvirksomheder i Danmark.

Vi indkalder løbende til samtaler.

OM ALVENT. Alvent A/S er en mindre ventilationsvirksomhed i Rødovre med 38 medarbejdere. Vi har et tæt samarbejde mellem faggrupperne i en humoristisk og respektfuld tone. Vi har gennem det seneste år været igennem en gennemgribende modernisering, hvor vi har løftet kvalifikationerne i alle faggrupper og styrket det interne samarbejde. Se mere på vores hjemmesider www.eluw.dk og www.alvent.dk

Er du interesseret, så skriv til ak@alvent.dk senest 1. april. Har du spørgsmål, så kontakt Rico Haumann på telefon 92 92 20 10.

alvent_DSC6186