Pre Loader

Vi søger en projektleder

/, Firmanyt/Vi søger en projektleder

PROJEKTLEDER TIL VENTILATIONSVIRKSOMHED I VÆKST

Alvent er en professionel ventilationsvirksomhed i rivende udvikling. Vi er specialister i pharma-industrien, men får i stigende grad projekter ind fra andre industrier samt større projekter, der kræver erfaring, ekspertise og overblik. Derfor søger vi en ny projektleder til vores projektteam.

ERFAREN PROJEKTLEDER

Som projektleder hos Alvent får du ansvar for kunder og projekter i alle størrelser og industrier. Du kommer primært til at arbejde med ventilations-entrepriser, men du vil også få ansvar for hoved- og storentrepriser, som omfatter el og andre fag.

Din primære opgave bliver projektstyring fra indledende samarbejde med rådgiver og bygherre til aflevering, så der skabes et optimalt byggeflow med de bedste vilkår for både kunder, montører, under-entreprenører og samarbejdspartnere. Samtidig skal du have fokus på tid og økonomi, så projekterne holdes i et fast greb fra start til slut, og sagsbudgetter og tidsplaner overholdes gennem hele byggeprocessen. Endelig er det afgørende, at du har unikke evner til samarbejde og kommunikation. Som projektleder skal du være på forkant med projektet og informere og inddrage alle relevante interessenter i et letforståeligt og respektfuldt sprog. Hos Alvent oplever vi desuden, at rådgivning i stigende grad bliver del af vores ydelse. Derfor skal du have interesse og erfaring i tæt faglig sparring med kolleger og kunder.

DINE OPGAVER:

 • Planlægning og styring af projekternes udførelse og sikring af fremdrift i de tekniske ventilationsløsninger helt frem til aflevering
 • Tidsplansstyring og indkøb på projekter
 • Sikring af projektøkonomi via effektiv ressourceplanlægning, opfølgning og strukturering af projektydelser
 • Detailprojektering i samarbejde med tekniske tegnere, bygherre og rådgivere
 • Arbejdsmiljø, miljøledelse og kvalitetssikring
 • Deltagelse i byggemøder samt styring af og samarbejde med underentreprenører og andre samarbejdspartnere
 • Rådgivning af kunder

DIN PROFIL:

Stillingen er for dig, der mestrer de mange forskellige aspekter af moderne projektledelse.

 • Uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør (energi og indeklima), maskinmester eller lignende
 • Minimum 3 års teknisk ventilationserfaring gerne indenfor pharma
 • Erfaring med projektledelse af ventilationsentrepriser
 • Trives i en koordinerende, udadvendt og travl rolle
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • Fokus på kvalitet og energieffektive løsninger, tid og økonomi
 • Selvstændig, målrettet, ansvarsfuld og struktureret
 • Empatisk, respektfuld og humoristisk

Som person er du rolig og tillidsvækkende. Du bevarer overblikket, kan motivere dine kolleger og holder næsen i sporet, så tidsplanen overholdes. Du har en respektfuld og afslappet omgangstone og er god til at indgå i samarbejde både internt og eksternt. Din positive og pragmatiske indstilling betyder, at du kan balancere mellem at stå fast, når det er nødvendigt, og bøje af, når det er hensigtsmæssigt. Din stærke faglighed betyder desuden, at du nyder at finde løsninger og improvisere, når der opstår udfordringer på et projekt.

Hos Alvent får du rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi har alle specialer in-house – fx tekniske designere – og det skaber et dynamisk og spændende fagligt miljø, som sikrer faglig sparring af højeste kvalitet. Vi har et tæt samarbejde mellem faggrupperne i en humoristisk og respektfuld tone, og som projektchef vil du få store muligheder for selv at forme din hverdag og præge dine projekter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til dine kvalifikationer og baggrund.

Ansættelse snarest. Der indkaldes løbende til samtaler.

Er du interesseret eller har spørgsmål, så kontakt afdelingsleder Christian Lavlund på 25 97 19 85 eller cl@alvent.dk.

5997_web