Pre Loader

Alvent bliver del af InstallatørGruppen, men vi er stadig Alvent

//Alvent bliver del af InstallatørGruppen, men vi er stadig Alvent
Installatørgruppen logo

Vi er gået sammen med 10 andre danske installationsvirksomheder og den nordeuropæiske kapitalfond, FSN Capital om at skabe InstallatørGruppen, der fra i dag er en af landets største virksomheder indenfor el-, vvs-, fiber, ventilations- og kølesystemer. InstallatørGruppens mål er at blive markedsleder gennem partnerskaber mellem lokale installatører over hele landet.

Vi beholder vores firmanavn, vores adresse i Rødovre, vores lokale ledelse og alle vores dygtige medarbejdere. Så hverken vores kunder, medarbejdere eller partnere kommer til at mærke noget i hverdagen. Til gengæld får vi mulighed for at styrke vores eksisterende kompetencer gennem vidensdeling med vores nye partnere, og vi får mulighed for at udvikle og tilbyde en bredere vifte af løsninger og styrke vores konkurrenceevne til glæde for både kunder medarbejdere og kunder.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med vores kunder, nuværende samarbejdspartnere og vores nye partnere i InstallatørGruppen.

Adm. dir. Andreas Kjellerup siger om det nye fællesskab:
“Vi er stolte over at blive en del af Installatør Gruppen og få adgang til unik forretningsmæssig ekspertise og et fagligt netværk med uanede muligheder for samarbejde på kryds og tværs. Og så kan vi samtidig bevare vores værdifulde kultur. Vi kan slet ikke vente med at komme i gang.”

Læs mere om InstallatørGruppen