Pre Loader

Vi søger en erfaren servicetekniker

/, tidligere jobs/Vi søger en erfaren servicetekniker

STILLINGEN ER BLEVET BESAT 🙂

Bliv en del af en virksomhed med vind i håret.

Har du mod på at blive en del af en professionel ventilationsvirksomhed i udvikling?

Til vores serviceafdeling i Rødovre søger vi en erfaren servicetekniker inden for laboratorieventilation. Arbejdet omfatter bl.a. serviceeftersyn, renovering og energioptimering af eksisterende anlæg, Vi forventer du har kendskab til flere typer for styringer til laboratorier, samt indregulering af komplekse anlæg. Du kommer primært til at arbejde med vores eget system ELUW Lab Solutions, der er state of the art indenfor ventilationsstyring til laboratorier.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet ventilationstekniker/elektriker eller har tilsvarende erhvervserfaring
  • har minimum 3-4 års erfaring med laboratorieventilation
  • har fokus på god service og kvalitet
  • har lyst til at lære

Vi tilbyder til gengæld spændende og udfordrende arbejdsdag i et miljø med fokus på kvalitet, samarbejde og godt humør. Du vil indgå i et af branchens bedste teams og kommer til at arbejde for en række af de største medicinal- og sundhedsvirksomheder i Danmark.

Alvent A/S er en mindre virksomhed, hvor vi har et tæt samarbejde mellem faggrupperne i en humoristisk og respektfuld tone. Vi har gennem det seneste år været igennem en gennemgribende modernisering, hvor vi har løftet kvalifikationerne i alle faggrupper og styrket det interne samarbejdet. Sideløbende har vores kontorlokaler i Rødovre har været igennem et markant ombygning, så de nu byder medarbejdere og kunder velkommen til lyse, åbne lokaler i et indbydende, moderne design, der afspejler vores ambitioner og visioner.

Ansættelse snarest. Der indkaldes løbende til samtaler.

Er du interesseret eller har spørgsmål, så kontakt servicechef Morten Olsen på telefon 92 92 35 62 eller mail mo@alvent.dk

alvent_DSC6186